Monipuoliset Palvelut

Ohjelmat osaavalta tekijältä.
Lisää Ratkaisuista

 

QUANTUM RED™
HIGH POWER & ULTIMATE PERFORMANCE

 
Maximaalinen
Teho ja Vääntö

QUANTUM GREEN™
GOOD POWER & MAXIMUM ECONOMY

 

Dieselille
Tehoa maximaalisella säästöllä

QUANTUM BLUE™
GOOD POWER & MAXIMUM ECONOMY

 

Säästöä Tehon ja Väännön suhteella

Chip Tuning

 

 

Lastutus on käännös Chip Tuning sanasta, joka on yksinkertaisesti toinen nimi uudelleen ohjelmoinnille, mutta alun perin nimi liittyy ohjelmasirun fyysiseen vaihtamiseen tai uudelleen ohjelmointiin moottorin ohjaimessa. .

Teknologian kehitys on johtanut siihen, että lastutus on harvinaisempaa nyt, mutta se on edelleen ainoa tapa ohjelmoida joitakin ajoneuvoja. Nykyään useimmat ohjelmoinnit tehdään OBD-diagnostiikkaportin kautta tai suoraan moottorinohjaimeen käyttäen sopivia adaptereita ohjelmointipenkissä.

ECU Remapping

 

 

Moottorin uudelleen ohjelmoinnissa luemme vakio-ohjelman ajoneuvosta. Se pitää sisällään kaikki moottoria ohjaavat ”kartat. Sitten muutamme ohjelman eri parametrien karttoja kuten polttoaineen paineen, ahtopaineen (turboahdetuissa sovellukset), rajoittimet ja sytytysennakon. Näitä karttoja muokkaamalla on mahdollista vapauttaa moottorin todellinen suorituskyky .

Kun valmistajat kehittävät uuden ajoneuvon heidän on otettava huomioon kaikki käyttöolosuhteet, päästörajoitukset ja verotus, kaikkialla missä aikovat myydä tätä mallia. Toisin sanoen moottorin säädöistä tulee kompromissi. Uudelleen ohjelmoimme ajoneuvon moottorinohjaimen ohjelmiston, näin käyttöön saadaan turvallisesti enemmän tehoa ja vääntöä. Tämä tuo paremman ajettavuuden ja lisäetuna parannetun polttoainetalouden etenkin dieselmoottoreille.

EGR Ratkaisut

 


Meillä on tarjota erittäin edistyksellinen ratkaisu EGR ongelmiin. EGR-Venttiili tukkeutuu usein karstasta, jolloin aukeaminen tai sulkeutuminen epäonnistuu, mikä aiheuttaa virhekoodin ja estää ajoneuvon toimimisen oikein. Ohjelmanmuutos on tehokas ratkaisu poistaa EGR venttiiliongelmat. Se on yksinkertainen ja tehokas tapa parantaa moottorin tehoja.

Meidän EGR ratkaisumme ja moottorinohjainlaitteen uudelleenohjelmoinnin tuloksena moottorin lämpötila alenee, kaasun vaste paranee, saadaan parempi alavääntö ja lisää taloudellisuutta. Tämä voi myös pidentää moottorin käyttöikää, kun sen karstoittuminen vähenee.