Tietoa

Mitä teemme 

Ohjelmistojen muutokset:

Me muutamme käyttöparametrit ajoneuvon moottorinohjainlaitteen ohjelmaan. Eli ohjelman "kartat".  Monissa tapauksissa moottorinohjainlaitteeseen tallennettuun karttaan pääsee käsiksi ajoneuvon diagnostiikkaportin (OBD) kautta, joka yleensä löytyy kojelaudan alla. Uudemmissa ajoneuvoissa moottorinohjainlaite on poistettava ajoneuvosta ja ohjelmoitava siihen tarkoitetussa ohjelmointipenkissä työpöydällä.

Kun olemme lukeneet ajoneuvon alkuperäisen ohjelman, lataamme se muokattavaksi Quantum Tuning huippu asiantuntijoille, jotka muokkaavat ohjelman tilattua lopputulosta vastaavaan muotoon.

Viimeistely

 

Ohjelman muutos tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaiseksi: suorituskykyä, polttoainetaloudellisuutta, tai optimaalisesti molempia.

 

Riippuen ajoneuvon ja moottorinohjaimen tyyppistä uudelleenohjelmointiprosessissa aikaa kuluu normaalisti noin reilun tunnin, jos moottorinohjainlaite on ohjelmoitava penkissä kestää työ yleensä noin 2-3 tuntia.

 

 

Quantum Tuning tekee työtä noudattaen korkeimpia laatustandardeja kaikessa toiminnassamme ja tämä sisältää myös liiketoiminnan etiikan,

 

joten siksi voit olla varma, että:

 

Emme liioittele teholukuja, jotta ne näyttäisivät paremmilta kuin kilpailijamme.

Toimimme reilusti, meillä on 30-päivän rahat takaisin palautusoikeus.

Emme nosta odotuksia polttoaineen säästöstä kohtuuttomiksi.

Perustaja Ja Ohjelmointi ja Muutostyöt

Petri Siipola